Nooit is het genoeg

Nooit is het genoeg’ is ontstaan vanuit de verbazing dat wij als mens soms niet meer zien wat we hebben en op zoek gaan naar ‘beter’. Het zou zo mooi zijn als we wat meer genoegen zouden nemen met wat we hebben. Wij hopen deze boodschap over te kunnen brengen op een wat luchtigere manier. Want als je niet ziet wat je hebt, zal je nooit vinden wat je zoekt. En het gras is niet groener aan de overkant!

Ga je mee

GA JE MEE is een ode aan hun vriendschap en de herinneringen die zij door de jaren heen hebben gemaakt. Voel de energie van deze catchy track die je meeneemt in de sterke band waarin zij elkaar aanvullen. Op 21 april 2023 is de release.

Met de producers Jay van Leeuwen en Jurian Mooren en de mastering door Nick Jongejan is GA JE MEE geworden zoals het nu is en daar zijn zij super trots op.

Dansen

‘Dansen’ gaat over het loslaten van de tijd en regels en juist te kiezen voor het moment en elkaar. 

Dansen is een stoere en energieke pop track geworden die heerlijk weg luistert en na één keer horen goed mee te zingen is. 

Het nummer is per toeval op ons pad gekomen en het klonk meteen goed in de oren. 

Wij besloten samen met Jeffrey Schenk de handen ineen te slaan om dit nummer aan te pakken en uit te brengen op 16 september 2022. Ben jij klaar om te dansen?

Niemand

Op 18 maart 2022 is Niemand gereleased.
De inspiratie voor dit nummer is gekomen door onze vriendschap waarin wij voor elkaar klaarstaan, ook als het wat minder gaat. We halen veel steun uit de gesprekken die we met elkaar voeren, maar uiteindelijk hoeft niemand te laten zien wat je verdient, dat kan je alleen zelf. Geloven in jezelf en weten wat je waard bent is heel belangrijk. Af en toe moeten we elkaar hieraan helpen herinneren.
Deze boodschap hebben wij in dit nummer gestopt.

Vergeten

Out Now! Onze eerste single: "Vergeten".
Wij zijn super trots om dit met jullie te delen. Beluister hem NU!

Het lied "Vergeten" hebben wij geschreven in de lockdown periode waarin veel relaties op de proef zijn gesteld. Ineens zit je op elkaars lip en moet je het samen leuk zien te houden. Het gaat over twijfels die hierdoor zijn ontstaan bij de ander, terwijl jij nog wel een toekomst samen ziet. "Weet je dan nu al zeker dat je op wilt geven?"