Biografie

Remedy


Sinds 2010 zijn Soraya en Wendy beste vriendinnen en kunnen zij samen geen dag zonder muziek. Sinds 2015 vormen zij officieel het zangduo Remedy.

Remedy is te herkennen aan de mooie samenzang waarin zij elkaar als individuen kunnen aanvullen. De naam Remedy is ontstaan uit het gevoel dat zij hebben bij muziek: "Music is our Remedy". 


De meiden waren te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night, waar zij kort wat hebben mogen zingen. In 2017 heeft Remedy meegedaan met the blind auditions van The Voice of Holland seizoen 8. In 2019 was Remedy te zien in het RTL4 programma 'All together now'. 


Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften, privé feesten, festivals, bedrijfsevenementen, restaurants en meer. Zij zingen in de genres pop, soul, funk en nederpop de hits van vroeger en nu! De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van Remedy met tracks, Remedy akoestisch t/m Remedy band. 

Remedy is zeer actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zo posten zij regelmatig zangvideo's, samenwerkingen met andere muzikanten, foto's en vlogs waarin ze je meenemen op hun vriendschappelijke en muzikale avontuur.


Remedy is te boeken via het contactformulier op de website of via info@remedymusic.nl

Facebook

Instagram